Mail in de spam folder

Het komt regelmatig voor dat berichten die via de website verstuurd worden naar de leden niet lijken aan te komen.
Meestal zit de mail dan in de SPAM folder van de (overijverige) mail provider.

Het afleveren van email vanaf de website naar gebruikers van o.a. Hotmail.com land tegenwoordig altijd in de SPAM folder.
De enige manier om dit te voorkomen is het toevoegen van het domein fccrijswijk.nl aan de lijst van veilige afzenders van jouw hotmail account.
Volg hiervoor deze handleiding.

Bepaalde gratis e-maildiensten zoals Hotmail werken met een anti-spam systeem waarbij gekeken wordt naar het domein van de afzender van een e-mail. Als dit domein niet in de Contactpersonen of Veilige Afzenders lijst van de ontvanger voorkomt en nog niet eerder gemailt heeft dan zal die mail standaard in de spambox aankomen. De ontvangers van je e-mails kunnen dit het beste oplossen door je e-mailadres aan deze lijst van veilige afzenders toe te voegen.

Het toevoegen van een afzender aan de lijst met veilige afzenders kan alsvolgt gedaan worden door de ontvanger van je e-mails:

Stap 1. Meld je aan bij je e-mail account.
Stap 2. Klik in de rechterbovenhoek van de postvakpagina op het tandwielpictogram, klik hierna op Meer e-mailinstellingen.
Stap 3. Klik onder e-mail op Ongewenste email.
Stap 4. Klik op Veilige afzenders en domeinen.
Stap 5. Klik op +Toevoegen en Typ de domeinnaam van het e-mailadres.
Stap 6. Klik vervolgens op Opslaan (rechts bovenaan)

Nadat je ontvanger dit gedaan heeft zal Hotmail je mails niet meer als spam zien en gewoon in de mailbox laten bezorgen.