Proeflessen

Om meer informatie te krijgen en om een indruk te krijgen van de BMX sport en om in aanmerking te komen voor de proeflessen, is het een must om eerst eens te komen kijken bij een training op dinsdag of donderdag avond. (kijk wel op de site of we op de donderdagavond geen wedstrijd in Zoetermeer hebben!)

Tijdens het bijwonen van een training wordt er informatie gegeven en kunnen de vragen worden beantwoord. Mocht er dan(of later) interesse zijn om deel te nemen aan de proeflessen (door een trainer wordt tijdens het bezoek reeds gekeken welke maat fiets voor de rijder geschikt is) dan kan je je aanmelden om deel te nemen aan de proeflessen.

Deze lessen worden regelmatig gegeven.
De instroming is afhankelijk van de lengte van de benen en de beschikbare crossfietsen.
De minimumleeftijd is 5 jaar.

Door het aanschaffen van een proefleskaart, die verkrijgbaar is in de kantine voor aanvang van de eerste proefles, voor een bedrag van 25 euro, kan men dus op de afgesproken datum starten met 3 opeenvolgende trainingen. De trainingen worden soms in de avond gegeven en soms op de zaterdagochtend.
Voor dit geld krijgt de rijder een paar handschoenen, een helm en een fiets van de club in bruikleen.
Na de lessen wordt er gekeken of de rijder lid wil worden en krijgt advies over de aan te schaffen middelen.

 

Wil je zelf of wilt u uw kind laten deelnemen aan de 3 proeflessen vul dan hier het aanmeldformulier in.

Er wordt dan een ontvangstbevestiging verzonden en wij zullen dan tijdig contact opnemen wanneer de proeflessen starten.

Vul voor vragen over proeflessen het mailformulier in.

Het kan zijn dat we een korte wachtlijst hebben, maar op het moment dat we een passende fiets beschikbaar hebben en weer een groepje proeflessen laten starten, dan laten wij het direct weten!!!